Nieuws over Graspop Baflo

Graspop Vol_G(r)as; Groninger Kampioenschappen zitmaaierrace 2014

Wat begonnen is als een demonstratie begint een waar evenement te worden, de Groninger Kampioenschappen Zitmaaierrace. Op 10 mei, een week voorafgaand aan het Graspop Festival, heeft de Graspop organisatie dit evenement gepland. Dit jaar verwacht de organisatie een nog groter deelnemersveld met zowel deelnemers van het Twents Zitmaaier Team (TZT), het inmiddels opgerichte Zitmaaier Team Baflo (ZTB) en ‘vrije’ rijders (niet TZT of ZTB) .

Graspop Festival: Groeien tegen de stroom in

Daar waar in het hele land festivals het moeilijk hebben groeit Graspop (Baflo) de laatste jaren gestaag door naar een festival van formaat. Inmiddels aanbeland in 2014 wordt het festival wederom over twee weekenden gehouden, er verschillende avonden en activiteiten georganiseerd en biedt het een aantrekkelijk programma voor jong en oud. De organisatie is de laatste maanden druk in de weer geweest om een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen.

Inschrijving 3e editie Talent Battle: Rabo GrasPoll (Graspop) van start.

Tijdlijn Graspop 2013 online

Kijk hier voor het tijdschema van Graspop 2013

Kaartverkoop Graspop Festival Baflo van start

De voorbereidingen voor Graspop zijn in volle gang. De organisatie heeft veel moois op stapel staan voor Baflo en omgeving. Het festival begint op 18 mei met Slam FM. Voor de oudere en jongeren jeugd is dit al jaren aan grote trekpleister. Om deze avond compleet te maken komen The Party Animals een spetterend optreden geven. De 21 ste editie van Graspop zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei op het voormalig voetbalterrein van v.v. Marcia. Vorig jaar werd het festival uitgebreid met diverse podia. Ook dit jaar zal dat het geval zijn. Niet alleen het hoofdpodium met optredens van Navarone, winnaar GrasPoll en Papa di Grazzi, maar ook het Dance Podium zal weer deel uitmaken van het festival.

Vol G(r)as Groninger Kampioenschappen zitmaaierrace

Na een prima verlopen eerste editie zal er dit jaar wederom een zitmaaierrace georganiseerd worden in Baflo. Op 18 mei, een week voorafgaand aan het Graspop Festival heeft de Graspop organisatie dit evenement gepland. Tijdens deze editie van Graspop Vol G(r)as zal worden gestreden om de Groninger Kampioenschappen zitmaaierracen.

Stem op Graspop voor de Oranje Fonds Kroonappels

Stem op Graspop om het festival nog mooier te maken! Graspop maakt hiermee kans op €50.000,-. Stem hier op Graspop

Hoog niveau 2e editie Talent Battle ‘Rabo Grasspoll’

De eerste voorronde van Graspoll was een schot in de roos. Afgelopen zaterdag hebben zes bands om de finale plaatsen gestreden. Ze deden dit in de jeugdsozen Eagle en de Kelder te Baflo. Het was de tweede editie van de talent battle van Het Graspop festival te Baflo. De Battle ging om 20.00 uur van start in jeugdsoos de Kelder met de band We fall Slowly. De band speelde voor het eerst in de huidige bezetting. Daar was niets van te merken. De band was energiek, ze wisten op de vroege avond met hun Grunge/Metal het publiek te boeien.

Rabobank Noord-Groningen sponsor van Graspop in Baflo

Rabobank Noord-Groningen sponsor van Graspop in Baflo

Het Graspop festival is niet meer weg te denken in Baflo en omstreken. Met drie podia op het voormalig Marcia terrein maakt het festival zich op voor de 21e editie. Met onder andere een dancepodium speciaal voor de jeugd, en het Rabo talenten podium. Op dit podium spelen veel bands uit eigen provincie en regio.